ساندويچ ديپلمات

نان باگت دو عدد
پنير پارميزان صد گرم
سس مايونز چهار تا پنج قاشق سوپخوري
شويد و جعفري جمعا پنجاه گرم خرد شده
فلفل سبز تند يكعدد نگيني خرد شده
سيب زميني و هويج جمعا دويست گرم پوره شده
پنير گودا دويست گرم
ژامبون گوشت صد و بيست گرم
خيارشور صد و پنجاه گرم

اول سر و انتهاي نانها را ببريد و مغز وسط نان را با قاشق خارج كنيد.
پنير پارميزان، سس مايونز، شويد و جعفري خرد شده، همراه با فلفل سبز تند به مخلوط پوره سيب زميني و هويج اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا يكدست شود. پنير گودا، ژامبون گوشت و خيار شور بصورت مكعبي درشت خرد كرده و به مخلوط پوره اضافه كنيد. مواد را با قاشق درون نانهاريخته و بمدت دو ساعت در يخچال قرار دهيد.سپس حلقه حلقه برش بزنيد.

اين دستور پخت رو خانم مرضيه رسولي يكي از كدبانوهاي نمونه ارسال كردند كه كمال تشكر رو از ايشون داريم.

instagram:banooye_abani

لينك هاي مرتيط :

سرويس چيني

سماور

سرويس قابلمه

لوستر

چاي خوري

كتري وقوري

منبع: سايت خورجينك


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي، آشپزي ايراني، آشپزي فرنگي، ساندويچ ديپلمات،

تاريخ : یک شنبه 5 دی 1395 | 9:54 | نویسنده : تک سیستم |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دو دی ال